Program

Her kan du se Skonager festivalens program 2022.
Vi er stolte og glade over at, vi i år kan præsentere navne på 2 scener, Stennevad Scenen og Le Mosch Lounge. Se programmet herunder. 

Se program med tider her.

Vil du gerne læse lidt om Skonager festivalen kan du gøre det her.

Stennevad Scenen 

Johnny Deluxe

Vi er lidt oppe og køre herude i Skonager for Johnny Deluxe kommer og spiller i vores have 11 juni. Skal i med til den største fest i Skonager siden jernalderen ??

Hør Johnny Deluxe her.

Tue West

Vi er glade for at kunne byde en gammel ven af huset velkommen tilbage til Skonager festivalen. Tue kommer og spiller sange fra hans store bagkatalog, samt fra hans nye plade, frihed til at være en fange.

Hør Tue West her.

Souvenirs

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troed’ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. Den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret 2016.

Hør Souvenirs her.

J.Tex & the volunteers

Sanger/sangskriver Jens Einer Sorensen aka J.Tex blev født i Detroit, Michigan – voksede op i Danmark. Han har spillet på instrumenter siden han var 6 år gammel. Han har spillet over det meste af Europa, hovedsageligt i Italien og Frankrig i begyndelsen af ​​90’erne. Inspirationen er helt klart fra den store vide open, “Dustville” America, men tag ikke fejl – J.Tex er virkelig en urban cowboy, og i en alder af 20 tog han tilbage til USA for at søge efter sine musikalske rødder.

Hør J.Tex her.

Le Mosch Lounge

Tom Donovan

Tom Donovan vender tilbage til Skonager Festivalen efter han sidste år imponerende publikum med ægte irsk lune, humør og iørefaldende klassikere. Tom er en omvandrende jukebox med over 500 numre i kataloget og spiller på nogen af landets største festivaller sommeren over.

Hør Tom Donovan her.

Lasse Storm (Dør nr.13)

Lasse Storm solodebuterede med den personlige og rørende debutsingle “Holmegårdsvej” januar 2021. Den første i en række af 4 singler forud for debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier”. Siden har han optrådt med både TV2, Chris Minh Doky og The Sandmen.

“Holmegårdsvej og andre historier” fik flere flotte anmeldelser og blev også Ugens Album på P4.

Hør Lasse Storm her.

Joakim Lykke

Joakim Lykke beskriver hans musik som Singer-/songwriter rock. Joakim ud kom i 2020 med debutpladen Falling Down – Today.

På albummet finder man blandt andet balladen October Down, hvor han sammen med Kristine Hoelgaard har skab et lille mesterværk. Joakim Lykke åbner årets festival kl 13 på “Lille scene”

Hør Joakim Lykke her.

Sasha adrian

I en kraftfuld kontrast mellem distortionguitarer og Sasha Adrians lyse, særegne
vokal opstår et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt.
Hun dyrker lyden af det uperfekte, det grimme og det uformelige, som hun sætter i
dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren. 

Hør Sasha Adrian her.

Stennvad Scenen

14.00 – Souvenirs

16.15 – Tue West

18.30 – J.Tex and the Volunteers

21.00 – Johnny Deluxe

Le Mosch Lounge

13.00 – Sasha Adrian

15.15 – Joakim Lykke

17.30 – Lasse Storm

20.00 – Tom Donovan part1

22.15 – Tom Donovan part2