Program

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge festivalens program 2023.
Vi er stolte og glade over at, vi igen i år kan præsentere navne på 2 scener, Stennevad Scenen og Le Mosch Lounge.

Se programmet herunder. 

Vil du gerne læse lidt om Skonager festivalen kan du gøre det her.

Stennevad Scenen 

Johnny Deluxe

Vi er lidt oppe og køre herude i Skonager for Johnny Deluxe kommer og spiller i vores have 11 juni. Skal i med til den største fest i Skonager siden jernalderen ??

Hør Johnny Deluxe her.

Tue West

Vi er glade for at kunne byde en gammel ven af huset velkommen tilbage til Skonager festivalen. Tue kommer og spiller sange fra hans store bagkatalog, samt fra hans nye plade, frihed til at være en fange.

Hør Tue West her.

Souvenirs

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troed’ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. Den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret 2016.

Hør Souvenirs her.

J.Tex & the volunteers

Sanger/sangskriver Jens Einer Sorensen aka J.Tex blev født i Detroit, Michigan – voksede op i Danmark. Han har spillet på instrumenter siden han var 6 år gammel. Han har spillet over det meste af Europa, hovedsageligt i Italien og Frankrig i begyndelsen af ​​90’erne. Inspirationen er helt klart fra den store vide open, “Dustville” America, men tag ikke fejl – J.Tex er virkelig en urban cowboy, og i en alder af 20 tog han tilbage til USA for at søge efter sine musikalske rødder.

Hør J.Tex her.

Le Mosch Lounge

Tom Donovan

Der findes kun en Tom Donovan og kun en der kan det Tom kan. Han kommer med rygsækken fyldt med hits, lige til at synge med på. Tom spiller på alle de store festivaller hen over sommeren, og Skonager Festivalen har en speciel plads i hans hjerte. 

Hør Tom Donovan her.

Lasse storm og de lokale

Da Lasse storm spillede på Skonager Festivalen 22, lagde ham og bandet nærmest scene 2 ned. Lasse er noget af det ypperste inden for dansk blues, og det blev bekræftet i 2022 hvor Lasse modtog en DMA for hans musik. 

Hans sange er i fast rotation på P4 & vi er meget stolte over at Lasse har valgt at slå vejen forbi Skonager med hans band De lokale. 

Hør Lasse Storm her.

Juncker

Juncker har været aktiv på det danske musik scene i snart 20 år. Bag sig har han en række hits som, Mogens og Karen, Havana og mintgrøn sommerfugl. I 2022 stille Juncker desuden op i det danske Melodi granprix, hvor hans nummer, Er du kommet for at blive, efterfølgende flittigt blevet spillet i radioen. Juncker kommer til Skonager med hele sit band, som nok skal skabe en fantastisk stemning på festivalpladen i Skonager. 

Hør Juncker her.

Finnegans Hell (SE)

Siden vi startede med at lave Skonager Festivalen, har vi drømt om at få Finnegans hell til at spille på vores lille festival. Finnegans hell spiller celtic punk, og er ved at skabe sig et navn i Europe. Bandet er berygtet for deres energiske scene show, som publikum kunne opleve da de optrådte på Jelling Festival i 22. Vi lover en oplevelse ikke set lignende i Skonager og omegn. 

Hør Finnegans Hell her.

The mukherjee development

The mukherjee development  spiller en blanding af americana, indie, pop og rock. Forsanger Oscar Mukherjee er født og opvokset i USA, hvilket musiken bære præg af.  Bandet består desuden af erfarende musikere fra blandt andet Peter Sommer og tiggerne og Jonah Blacksmith. Bandet vandt i 2022 en DMA i kategorien, ud af det blå.Dette band bliver det næste store, og i hørte dem først på Skonager 23.

Hør The Mukherjee development her

Lost fm radio band

Lost fm radio band var egentlig en rock and roll band, som tidligere har været en del af DRs karrierekanon. Men på deres nyeste EP fra 2022, Homebound, er de sprunget ud som en støvet country band. Så der er rig mulighed for både at få luftes cowboybukser hat og støvler når Lost fm radio band indtager Le mosch lounge på Skonager Festivalen 23.

Hør Lost fm radio band her.

Rikke Thomsen

Den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen slog i 2022 for alvor fast, at hun mener musikken mere end almindeligt alvorligt. Hendes sange skrevet og sunget på klingende sønderjysk, lader sig ikke begrænse til blot en enkelt landsdel eller aldersgruppe. Fortællingerne rammer fra kyst til kyst og hos store som små. Dette forår 2023 folder Rikke sangene ud på en længere forårs tour, som stort set er udsolgt alle steder hun spiller. Vi kan næsten ikke få armene ned over at hun også har valgt at slå vejen forbi Skonager festivalen.  

Hør Rikke Thomsen her.

North folk

Kommer til Skonager og spiller deres første festival job nogensinde. 

De skriver sange der handler om alt det almindelige, som vi mennesker kender lige fra kærlighed, smerte, opvækst og savn til traditionel historiefortælling. Det er noget alle kan relatere til og deres musik faciliterer dermed en folkelig samling. North Folk har skabt et socialrealistisk og drømmende univers, der rører lytteren. 
 
Hør North Folk her.

Stennvad Scenen

14.00 – Souvenirs

16.15 – Tue West

18.30 – J.Tex and the Volunteers

21.00 – Johnny Deluxe

Le Mosch Lounge

13.00 – Sasha Adrian

15.15 – Joakim Lykke

17.30 – Lasse Storm

20.00 – Tom Donovan part1

22.15 – Tom Donovan part2